Evolutie in reizen

Darwin’s evolutie theorie is niet alleen erkend in de natuur maar ook een fenomeen in onze maatschappij.
In het sociale leven past men zich aan zonder er bewust van te zijn. Dit initiatief komt voort uit voorruitgang te willen boeken in persoonlijke groeien maar belangrijker nog ambitie in het willen slagen. Swiss Mobility is toegewijd aan het blijven verbeteren van de levenskwaliteit van de consument door te blijven investeren en ontwikkelen in ons reisproducten.in

Swiss Mobility brengt jou de speciale ervaring in het reizen.

Door het voortzetten van een traditioneel  Zwitsers ambacht en het te kunnen integreren in het zakelijke cultuur zijn wij de pioniers op het gebied van innovatie.
Wij geloven: het leven is een reis. Door ervaring ondervinden wij de ware betekenis van het leven.

Ons verhaal

Swiss Mobility is ontstaat in 2006 samen met ontwerpers en producent die velen jaren ervaring hebben in het tot stand laten komen van internationale tassen en reis bagage.  Met kennis en geest van het Zwitsers oude ambacht blijven wij investeren in “research and development”. Zo kunnen wij garanderen  dat wij onze producten blijven optimaliseren in functionaliteit en draagcomfort.  Wij ondervragen de reizende consument en de ervaring die zij opdoen om  het vervolgens het te  vertalen in een mogelijkheid om hun reizen nog comfortabeler te maken.

Elk product verteld zijn uniek verhaal.
Door vele jaren ervaring te hebben in het produceren en tot stand laten komen van reisproducten heeft het ons niet alleen de kennis gebracht van het technische aspect maar ook het internationaal mode aspect. Hierdoor zijn wij in staat een product te produceren en aan te bieden voor de zakelijke reisconsument met variatie, creativiteit, functionaliteit en duurzaamheid.

Wij blijven ons voortzetten met diverse productontwikkelingen om een grondige basis te kunnen blijven behouden met doel om het beste product tot stand te laten komen.

Mogelijkheden

Functionaliteit
Wij blijven investeren in het in ontwerp en functionaliteit om te zorgdragen dat onze producten een ware bijdrage leveren aan de behoeftes in onze bewegende maatschappij.

Bescherming
Wij begrijpen dat de basis functionaliteit van een rugzak “draag en bescherm” is. Wij vinden dat bescherming van de inhoud van de rugzak net zo belangrijk als het lichaam die het draagt.

Innovatie
Innovatie is onze harde kern wat ons overleving garandeert door te blijven ontwikkelen. Vernieuwing van materialen en het toepassen van nieuwe technologie is wel één van de belangrijkste aspecten. Dit is wie wij zijn en waar wij voor staan.

Waardevol
Wij presenteren mooie product in deze competitieve markt met een geweldige kwaliteit en prijs verhouding zodat het toegankelijk is voor velen.

Specificaties
Swiss Mobility streeft constant in het verbeteren van kwaliteit en functionaliteit. Wij blijven ontwikkelen in nieuwe producten en stijlen zodat wij mee kunnen gaan met de vraag van de consument.

Ervaring
Swiss Mobility brengt een verschil in ervaring tijdens jouw reizen. Een product aangepast voor het lichaam met multifunctionele aspecten en een hoogwaardige kwaliteit om jou optimaal te kunnen laten genieten voor jouw reis.

Geestelijke verrijking
Swiss Mobility brengt jou een product om de juiste lichaamshouding te behouden zodat de geest maximaal open staat voor alles wat op jouw pad komt.

Merk Visie - Missie

  • Onze visie voor het heden: Ons positie te blijven behouden in de internationale markt van reis artikelen. Erkenning te blijven behouden als een zakelijke vooruitstrevend product.
  • Onze visie voor morgen: Een verschil te kunnen maken en verantwoordelijk te zijn voor de integratie van technologie ten behoeven van het dragend reizend lichaam op internationaal niveau.
  • Op komen voor de consument. De kwaliteit van het leven te optimaliseren door ons blijvend evoluerend merk in de markt te positioneren.

Ons logo is een belofte.

Pin It on Pinterest